Kwaliteiten test

Op zoek naar een toegankelijke manier om je kwaliteiten en valkuilen in kaart te brengen? Me.Scan.nl biedt de beste tools die verder kijken dan naar vaardigheden alleen. Ontdek wat wij voor je kunnen doen – lees hier alles over een kwaliteiten test van Me.Scan, de voordelen, en onze opleidingen.

Kwaliteiten en valkuilen test

Wat is een kwaliteiten test? Eigenlijk spreekt het voor zich: met deze test krijg je inzicht in alles waar je goed in bent. Zo krijg je een goed beeld van wat voor studies, beroepen of specifieke rollen of functies er bij je passen. De kwaliteiten test is echter ook een valkuilen test. Het is namelijk net zo belangrijk om te weten waar je minder goed in bent en in wat voor valkuilen je kunt trappen. Een kwaliteit – of kracht – kan net zo goed een zwakke plek zijn. Zo kan zorgvuldigheid doorschieten in perfectionisme, waardoor je uiteindelijk minder productief bent, om maar een voorbeeld te noemen. 

Wanneer gebruik je een persoonlijke kwaliteiten test?

Nu weet je wat een kwaliteiten en valkuilen test is, maar wanneer zet je zo’n test nou eigenlijk in? Je kunt een persoonlijke kwaliteiten test bij jezelf doen, om meer inzicht te krijgen in wat je kunt en waar je minder sterk in bent. Zo kun je bijvoorbeeld bepalen wat voor studierichting je moet kiezen of krijg je meer inzicht in wat voor werk bij je past. Ook kan de persoonlijke kwaliteiten test gebruikt worden om jezelf meer inzicht te geven in een specifieke functie of rol op je werk. Wil je bijvoorbeeld manager worden, dan kan een kwaliteiten test helpen om de beste versie van jezelf te worden om deze functie te vervullen.

Een kwaliteiten en valkuilen test kan ook breed binnen een organisatie worden ingezet. Zo kun je het hele team bijvoorbeeld de kwaliteiten test laten doen. Niet alleen krijgt ieder individu op deze manier meer inzicht in zichzelf, maar de teamleden leren elkaar ook beter kennen. Waar is je collega goed in en waar kan hij of zij hulp bij gebruiken? Het leert het team om beter op elkaar in te spelen en om beter te communiceren met elkaar. Zo werken ze efficiënt met elkaar samen en dat is goed voor de productiviteit.

Je kunt een kwaliteiten test ook inzetten als je binnen jouw bedrijf op zoek bent naar een nieuwe kracht. Wat voor persoon heb je nodig? Wat voor kwaliteiten zijn er in huis en wat mist nog? Met een persoonlijke kwaliteiten test kun je binnen no time de beste kandidaat voor de functie selecteren.

Kwaliteiten test van Me.Scan

Wij helpen individuen en organisaties om succesvol te zijn. Dit doen we door de beste tools te bieden op de markt, die verder kijken dan vaardigheden. Onze kwaliteiten test kijkt naar gedrag, om zo de best mogelijke groei binnen organisaties en hun mensen te bewerkstelligen. Als je weet waar je talenten en krachten liggen, en weet waar je rekening mee moet houden, kun je te allen tijde zelfbewust handelen.

Wij helpen jou door diverse tools aan te bieden. Ten eerste is er de Me.Scan. Dit is een persoonlijke kwaliteiten test die binnen 10 minuten inzicht geeft op je kwaliteiten en valkuilen. Deze tool is perfect voor ieder individu die meer over zichzelf wil leren. Dan is er de We.Scan. Deze kwaliteiten test wordt ingezet bij teams. Zo wordt talent dat eerder ongezien bleef naar boven gehaald en kan het beter worden benut binnen het team. Voor wie op zoek is naar de perfecte kandidaat voor een specifieke functie of rol binnen de organisatie, is er de Me.Talentmatch. Je leert op zoek te gaan naar de juiste talenten en kwaliteiten en om een duurzame keuze te maken voor jouw team.

Waar je ook naar op zoek bent, Me.Scan.nl heeft voor iedereen een geschikte kwaliteiten test in huis!

Leren werken met de kwaliteiten test of inzetten?

Wil je zelf de regie over talentontwikkeling binnen jouw team of organisatie? Bij Me.Scan kun je ook opleidingen volgen. Dit kun je doen als HR professional, leidinggevende, coach of studiebegeleider. Een kwaliteiten en valkuilen test is namelijk breed inzetbaar, van bedrijf tot onderwijs, en zelfs binnen het sociaal domein.

We bieden een masterclass aan die verdieping biedt op specifieke onderwerpen, een We.Master voor het coachen van teams, de Me.Master 1 die je leert een rapport te begrijpen en terug te koppelen, en de Me.Master 2 die een verdieping biedt. Wil je graag meer weten over de opleidingen? Neem dan zeker even contact met ons op.

Contact opnemen voor een kwaliteiten en valkuilen test

Me.Scan biedt diverse tools om een kwaliteiten test uit te voeren. Of je nu als individu meer inzicht wilt in je eigen kunnen, een team wilt versterken, of wilt leren hoe je de juiste kandidaat kiest voor een functie – we’ve got you! Kies één van de beschikbare scans, doe een opleiding of neem contact op met ons als je meer wilt weten over een kwaliteiten test van Me.Scan.nl. We helpen je graag een juiste keuze te maken.

Plan jouw online kennismaking!

Interesse in onze tools of opleidingen?

Maak kennis met ons aanbod van verschillende masterclasses, opleidingen en producten omtrent talentontwikkeling. Deze formule is ontwikkeld voor zowel individuen en groepen. Ideaal voor jouw organisatie! Ben jij klaar om te ontdekken waar jouw krachten liggen en hoe je deze het best kunt ontwikkelen en inzetten?

Neem contact op

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner